Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Sportski trening za djecu

Početna > Trening > Sportski trening za djecu
structure-sport-play-training-soccer-movement-1336779-pxhere.com

PROGRESSIVE® KID

PROGRESSIVE® KID je sportski trening za djecu, a namijenjen je djeci predškolskog i školskog uzrasta (od 5. godine na dalje). Ovaj program osmišljen je da potiče optimalan rast i razvoj djece te da poveća kvalitetu i širinu njihova motoričkog programa. Sportski trening za djecu je višestrani program rekreacije, usmjeren na tjelesni i motorički razvoj djece.

U fokusu ovog programa je rad na pravilnom držanju, poboljšanje mobilnosti i stabilnosti cijelog tijela, poboljšanje ravnoteže i propriocepcije, kvaliteta osnovne lokomocije i temeljnih kretnji, kvaliteta izvođenja različitih motoričkih zadataka te mišićno-skeletni i senzomotorički razvoj.

 

S obzirom na svoj opći sportski karakter, ovaj program harmonično razvija funkcionalne i motoričke sposobnosti, u skladu sa biološkom i kronološkom dobi i spolom djeteta.

U realizaciji ovog programa koriste se različite lopte i polulopte, nestabilne i balansne baze, ljestvice, ringovi, prepone, čunjevi, elastične trake, klupice, reakcijske lampice itd. U ovom treningu se djeca kotrljaju, hodaju, skaču, balansiraju, hvataju, bacaju, igraju i vesele. Osim različitih vrsta gibanja kojima povećavaju koordinaciju, ravnotežu i kvalitetu kretanja, djeca u ovom programu savladavaju zadatke za razvoj kognitivnih sposobnosti i senzomotorike (fina motorika, taktilna percepcija, vizualna i slušna percepcija itd).

Ovaj je program dio naše ponude od samog osnutka Body & Mind Studija i kroz njega je već prošao veliki broj zadovoljne djece. PROGRESSIVE® KID program djeca mogu pohađati kao jedini oblik rekreacije ili on može biti potpora nekom od sportova koji treniraju.

Povezane podstranice iz kategorije

Progressive-3

PROGRESSIVE®

PROGRESSIVE® je nova paradigma i tehnologija treninga bazirana na najnovijim znanstvenim istraživanjima...

Stott-Pilates-9

STOTT PILATES®

STOTT PILATES® je najcjenjenija internacionalna škola suvremenog Pilatesa izgrađena na principima...

Uvodni trening

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.