Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Sport

Početna > Sport
grupni

Kondicijska priprema sportaša

U današnje vrijeme kada su zahtjevi vrhunskog natjecateljskog sporta sve veći i kada se od sportaša traži da budu gladijatori sportskog terena, kondicijska priprema zauzima važno mjesto u njihovoj cjelovitoj pripremljenosti.

Stott-Pilates-1

Sportska dijagnostika

Za određivanje ciljeva treninga nužno je imati uvid u stanje relevantnih sposobnosti, osobina i znanja sportaša pa je tako za suvremeni pristup vrhunskom sportu nužna dijagnostika.

film-biology-bone-chest-human-body-hospital-637586-pxhere.com

Prevencija ozljeda

Prevencija ozljeda je sve važniji segment kondicijske pripreme koji u novije doba traži posebnu edukaciju i specijalizaciju kondicijskih trenera.

Progressive-4

Razvojni programi

U kondicijskoj pripremi sportaša Body and Mind je razvio moderan, i u praksi lako primjenjiv, sustav koji je usmjeren na razvoj onih dominantnih sposobnosti i vještina koje sportaš mora posjedovati kako bi postigao željeni rezultat

Dvorana-1-4

"Off Season"

Kada nastupi vrijeme završnog ili prijelaznog perioda u godišnjem ciklusu treninga i natjecanja, Body and Mind Sport Performance Centre nudi sportašima program treninga za razvoj i usavršavanje sposobnosti.

Dvorana-2-3

Treninzi "na daljinu"

DISTANCE PROGRESSIVE® naša jedinstvena usluga treniranja “na daljinu”, namijenjena svim vrhunskim sportašima i sportskim udruženjima/klubovima čiji trenažni proces ne provodi kondicijski trener-kineziolog-.

PPD-Zagreb-pripreme-–-Rogla-1

Suradnja s klubovima

Danas, kondicijski sadržaji, kao i stručni ljudi koji ih provode, neizostavan su dio funkcioniranja svakog ozbiljnog sportskog kluba na svijetu.

bzik

MindBody tehnike u kondicijskoj pripremi

MindBody tehnike u kondicijskoj pripremi imaju svoju primjenu u prevencijskim, obnavljajućim i prijelaznim kineziterapijskim programima

datumi

Terapija sportskih ozljEda

Terapija sportskih ozljeda u Body & Mind-u provodi se uz udruženi rad fizioterapeuta, kineziterapeuta i kondicijskih trenera.

structure-sport-play-training-soccer-movement-1336779-pxhere.com

Kondicijska priprema djece i mladih

Kondicijska priprema djece i mladih sportaša područje je kondicijske pripreme koje ima svoje posebnosti, ograničenja, učinke ali i opasnosti.

Individualni

Pilates u kondicijskoj pripremi

Pilates metoda, izvorno zvana kontrologijom, predstavlja inteligentan sustav vježbi koji je danas sastavni dio mnogih rekreacijskih i rehabilitacijskih programa te kondicijske pripreme sportaša.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.