Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Principi rada

Početna > Principi rada

Osnovni principi rada Body & Mind studija

Izvrsnost

Poštivanje internacionalnih standarda struke te standarda profesionalnih trenažnih centara, a koji se odnose na posjedovanje licence, opremanje studija, kontinuiranu specijalističku edukaciju i stručnost instruktora.


Ujedno istinsko bivanje u poslu, sustavno promišljanje o onom što radimo i ljubav, nezaobilazni su dostizanju izvrsnosti.

Cjelovitost

Svaki član našeg tima poznaje širok dijapazon trenažnih metoda te inih drugih body-mind tehnika, čijom fuzijom kreiraju unikatne Body & Mind programe, određene ciljevima i potrebama svakog klijenta. 

 

Sinergija svih članova tima kao i otvorenost za suradnju sa drugim stručnjacima, nužni su u cijelovitom pristupu klijentu i razvoju svih njegovih mentalnih i tjelesnih potencijala.

Personalizacija

Personalizacija ili individualni pristup treningu je osnovni uvjet kvalitete rada, sigurnosti, a time i visoke učinkovitosti treninga. Tako privatni treninzi ili rad u malim homogenim grupama jamče polaznicima veću koncentraciju i preciznost pri izvođenju vježbi, instruktoru bolju kontrolu nad njima, a time i veću efikasnost treninga. 

 

Ovakvim je pristupom osigurano da polaznici izvode vježbe odabrane isključivo za njihovu tjelesnu konstituciju i kondiciju, a sukladno njihovim ciljevima. Ujedno, sa svakim se klijentom inicijalno provodi dijagnostika na temelju koje se određuju smjernice programa ili sastavlja cjeloviti program treninga i prehrane.

onama

Edukativnost

Edukacija je jednostavno “naša stvar”. Od prvog susreta i tako iz treninga u trening, educiramo svakog našeg klijenta o važnim segmentima kretanja.

 

Shvaćajući smisao i svrhu, klijent postaje bolji u onome što radi, osamostaljuje se i kadar je i sam doprinijeti vlastitom zdravlju. Unutar tima psebno posvećujemo pažnju razvoju edukacijskih vještina trenera, kako bi svaki naš trening imao dodanu vrijednost kroz doživljaj i edukaciju.

Inovativnost

Inovativnost Body & Minda očituje se primarno u metodologiji i filozofiji našeg rada ali i u našim brandovima: PROGRESSIVE®, Pilates on Demand® DVD ediciji, liniji sportske odjeće Body & Mind COLLECTION® itd.

 

Posebno smo ponosni na naš PROGRESSIVE® sustav treninga, koji oblikujemo, nadograđujemo i zajednički stvaramo više od petnaest a koji sumira sva naša znanja i iskustva te odgovara potrebama suvremenog čovjeka.

Stvaranje odnosa

Investiranjem u edukacije iz pedagogije, komunikacija i psihologije za trenere, okrenuti smo sticanju znanja i vještina nužnih za kreiranje kvalitetnih odnosa sa klijentima, razumijevanje njihovih potreba i ciljeva te održavanje kvalitetnih odnosa unutar tima. 

 

Poseban odnos sa klijentima, personalizacija sadržaja treninga i načina provedbe, kao i čuvanje timskih vrijednosti te usklađenost svih sa istom misijom i vizijom, čine Body & Mind drgačijim od drugih.

Ponekad neshvaćeni, prečesto kopirani ali uvijek jedinstveni. Samo je jedan Body & Mind!

Koje metode primjenjujemo?

Povezane podstranice iz kategorije

grupni

Grupni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja...

Individualni

Individualni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina...

Pilates mašine

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.