Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

O nama

Početna > O nama

Inteligentnim treningom do zdravlja

Body & Mind Studio pionir je inteligentnog treninga na ovim prostorima. Od početka našeg rada usmjereni smo na kvalitetu, osviještenost, preciznost i uravnoteženost daha i pokreta. Prožimajući naša znanja, sa dubokim promišljanjima, intuicijom i igrom, usudili smo se kreirati filozofiju treninga i principe rada studija koji u ono doba nisu bili česta pojava.

Naša misija vezana je za svakog klijenta ponaosob te na tržište kao cjelinu. Usmjereni smo ka pružanju cjelovite usluge svakom našem klijentu, koja će polučiti dugotrajne rezultate u fizičkom i emotivnom smislu. Sa druge strane svojim smo suvremenim, inovativnim i visoko kvalitetnim radom postali uzor mnogim kolegama i struci u regiji. Dobivene prilike i uloge doživljavamo ozbiljno te nastojimo svojim radom doprinijeti jačanju kolektivne svijesti o inteligentoj tjelovježbi kojoj osnovni motiv ne bi trebao biti estetski, već zdravstveni. Ujedno ulaganjem u znanja i alate rada, osobnim i timskim razvojem pokazujemo koliko se daleko može ići kad se vjeruje, sanja i marljivo radi.

Počeli smo sa radom 2003. godine kao studio za rekreaciju i rehabilitaciju s ciljem pružanja inteligentnih i standardiziranih oblika i načina tjelovježbe, a temeljenih na suvremenoj Pilates metodi. Od 2013. Body & Mind ulazi u prostor dostojan svoje razine rade te u tom novom i tada inovativnom interijeru, proširuje uslugu na područje profesionalnog sporta. Iste godine Body & Mind tim se obnavlja i proširuje novim ljudima koji svojim specifičnim znanjima, iskustvima i idejama doprinose kreiranju ukupnosti naše usluge.

Danas Body & Mind Studio pokriva područje rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme, dijagnostike i edukacije trenera. Iako je suvremena Stott Pilates metoda i dalje naša specijalnost i osnovna metodologija koja se u filozofskom smislu utkala u sav naš opus, ipak nadogradili smo je mnogim komplementarnim metodama i tehnologijam te sad postižemo još bolje rezultate.

Povezane podstranice iz kategorije

grupni

Grupni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja...

Individualni

Individualni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina...

Pilates mašine

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.