Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Body & Mind na pripremama s PPD Zagreb na Rogli

Početna > Novosti > Body & Mind na pripremama s PPD Zagreb na Rogli

Naši kondicijski treneri Mirela Anić i Igor Blažinčić zajedno s rukometnim klubom PPD Zagreb nalaze se na Rogli gdje su u tijeku pripreme za nadolazeću sezonu. Ovogodišnje pripreme na kojima je po prvi puta naš tim, obilježit će Body & Mind PROGRESSIVE® sustav kondicijske pripreme. U rad s rukometašima implementirao se PROGRESSIVE® Flow za optimizaciju mobilnosti, fleksibilnosti i stabilnosti, treninzi s opterećenjima: olimpijska dizanja, treninzi jakosti, snage i eksplozivnosti te razvoj brzine reakcije, percepcije i perifernog vida na WittySEM tehnologiji.

PROGRESSIVE® sustav je prepoznatljiv po svojoj suvremenosti i specifičnim formama rada. Njegove posebnosti su te da se bazira na detaljnoj sportskoj dijagnostici, personalizaciji programa unutar tima, da primjenjuje široku paletu različitih trenažnih metoda i tehnologija kako u prevenciji, regeneraciji, tako i optimizaciji sportskih performansi, da ga u praksi uvijek provode i kreiraju timovi stručnjaka s različitim specijalizacijama, da podučava igrače i čini ih kompetentnijima.

PROGRESSIVE® unapređuje zdravlje igrača s ciljem povoljne razine pokretljivosti i vitalnosti nakon završene karijere. PROGRESSIVE® stvara pobjednike u glavi i na terenu.

Ostale novosti

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.