Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Valentina Hlušička

Početna > Naš tim > Valentina Hlušička
  • mag.cin
  • fitness trener
  • PROGRESSIVE® trener

Valentina Hlušička magistra je kineziologije u edukaciji i fitnessu. Diplomirala je 2016. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Tijekom i nakon fakulteta stekla je veliko iskustvo u području rekreacije i edukacije te u organizaciji sportskih i rekreacijskih aktivnosti. Od 2013. godine sticala je trenersko iskustvo u radu s djecom predškolske i školske dobi kao dio DŠR “Mali sportaši” nakon čega je nastavila intenzivnu suradnju s DŠR “Olympic”. 2017. godine vodila je grupne programe Pilatesa, Aerobika, Body Sculpta, Aerofita, Funkcionalne treninge, TRX i Body u poznatim centrima u Zagrebu. Ujedno je paralelno stjecala iskustvo i u individualnim oblicima treninga. Također, radila je i na radnom mjestu nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ Savski Gaj u Zagrebu. Završila je edukaciju za medicinskog masera te svoja znanja i vještine iz tog područja primjenjuje u radu s klijentima.

 

Body & Mind timu se pridružuje u ožujku 2019. godine od kada je pod stručnim mentorstvom te prolazi Stott Pilates i PROGRESSIVE edukaciju.

 

Valentinina posebnost očituje se u njezinoj snalažljivosti, vedrom duhu i pozitivnoj energiji!

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.