Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Sven Koletić

Početna > Naš tim > Sven Koletić
  • Viši trener fitnessa,
  • Pilates Trener,
  • PROGRESSIVE® Trainer,
  • SPINNING® Instructor

Diplomirao je 2011. godine na Društvenom veleučilištu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, na smjeru Fitness. Godinu dana prije završio je edukaciju za cycling i pump programe, a 2004. i Basic tečaj aerobica (step, hi-low, work-out).

 

Dio je Body&Mind studija od 2011. godine, u kojem se kontinuirano educira u području dijagnostike, STOTT PILATES-a i PROGRESSIVE sustava treninga. Sven prolazi i DNS Exercise edukaciju, ISP Post-rehab seminar, Mentalni trening edukaciju za trenere te niz edukacija iz područja weightliftinga i powerliftinga. U B&M studiju provodi različite grupne rekreacijske programe te programe osobnog fitnessa.

 

Kao trener počinje sa radom 2000. godine, od kada u različitim Zagrebačkim centrima vodi hi-low, step aerobic, workout, pump, cycling. Ujedno radi kao trener u teretani a od 2009. godine kao osobni fitness trener mnogim rekreativcima.

 

Prije dolaska u Body&Mind radio je kao individualni trener CrossLiftinga te držao treninge za snagu, funkcionalnost, kettlebell workout i CrossFit.

 

I sam je bio vrhunski sportaš, uz brojna priznanja i nagrade u akrobatskom Rock’n’rollu, osvajao je prvenstva i kupove u Hrvatskoj i Sloveniji, u kategorijama C, B i A.

 

Svenova posebnost očituje se u spartanskom pristupu treningu, visokoj disciplnini rada, sposobnosti da motivira te nesvakidašnjem smislu za humor!

 

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.