Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Stipo Dajaković

Početna > Naš tim > Stipo Dajaković
  • mag.cin
  • kondicijski trener
  • PROGRESSIVE® coach
  • Strongfirst certificirani instruktor – SFG lvl 1
  • Certified functional strength coach; Mike Boyle – CFSC lvl 2

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2017. i stekao zvanje magistra kineziologije i kondicijskog trenera. Dobitnik Rektorove nagrade za znanost s radom „Konstrukcija i validacija ventilacijskih i metaboličkih parametara u progresivnom testu opterećenja s ruskim zvonom“. Po završetku fakulteta postaje vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu na predmetima opće i primijenjene kineziologije i predmetima kondicijske pripreme sportaša te upisuje poslijediplomski studij usmjerenja „Kineziologija sporta“.

 

Autor je mnogih znanstvenih i stručnih radova iz područja kineziologije i kondicijske pripreme te sudionik na brojnim međunarodnim znanstvenim konferencijama.

 

Svoj rad započinje kao kondicijski i osobni trener sportašima i rekreativcima već na prvoj godini fakulteta 2012. godine. Rad sa sportašima različitih sportova i rekreativcima sa različitim ciljevima i poteškoćama razvio ga je kao trenera. Radio je i s djecom uzrasta od 3-12 godina kroz univerzalnu sportsku školu (razni sportovi i višestrani razvoj djece). Po završetku fakulteta sudjeluje u realizaciji projekta Utakmica života kao kondicijski trener s Igorom Štimcem i Marijom Kožulom te postaje koordinator kondicijske pripreme u NK Rudeš 1.HNL.

 

Svoje znanje stekao je uz broje stručnjake i profesore Kineziološkog fakulteta (Goran Sporiš, Vlatko Vučetić, Daniel Bok, Luka Milanović, Pavle Mikulić i dr.) te edukacije STRONGFIRST i CFSC-Michael Boyle. Strongfirst jednu od najcjenjenijih edukacija iz područja treninga snage (SFG lvl1) završava još kao student te postaje instruktor za rad s kettlebellom (girya). Također se odlučuje dodatno za edukaciju kod jednog od najpoznatijih i najbolji trenera današnjice, Michaela Boyla, i postaje Certified Functional Strength Coach LVL2. Dodatno svoje znanje je stekao je na brojnim konferencijama te kao vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu te u Sportsko dijagnostičkom centru Kineziološkog fakulteta pod vodstvom doc.dr.sc. Vlatka Vučetića.

 

Stipu je do Kineziološkog fakulteta dovelo dugogodišnje bavljenje sportom. Do 15 godine aktivno se bavio nogometom u NK Dugo Selo. Nakon nogometa odlučuje se za Tajlandski boks u klubu Holy Spirit gdje je imao prilike trenirati sa svjetskim, europskim i državnim prvacima te sa trenerima sa osvojenim brojnim medaljama. Aktivno bavljenje sportom prestaje s početkom rada kao trener kako bi se maksimalno posvetio radu. Da bi razumio sportaša i trening koji provodi, Stipo je i danas u svakodnevnom treningu te je isprobao gotovo sve oblike treninga na sebi.

 

U Body & Mind Sport Performance Centru radi kao sukreator PROGRESSIVE sustava kondicijske pripreme te kondicijski trener sportaša i rekreativaca.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.