Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Karlo Udovičić

Početna > Naš tim > Karlo Udovičić
  • bacc.cin
  • kondicijski trener
  • PROGRESSIVE® trener

Diplomirao je 2018. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na usmjerenju Kondicijska priprema sportaša. Osim fakulteta dodatna znanja stjecao je na raznim seminarima i radionicama koji su mu pomogli da bolje razumije smjer kojim se želi kretati kao trener. Ujedno je završio seminar Mentalni trening za trenere.

 

Na početku svojeg sportskog puta još u osnovnoj školi bavio se plivanjem, a kasnije nastavlja s veslanjem u kojem je još uvijek natjecatelj. Nastupa za reprezentaciju na Svjetskim i Europskim prvenstvima, a ta razina pripreme i natjecanja omogućuje mu bolje razumijevanje sportaša s kojima trenutno radi.

Od priključenja Body & Mind timu prolazi velik broj stručnih edukacija iz područja kondicijske pripreme, kineziterapije i dijagnostike. Tako završava seminare STOTT PILATES-a na podlogama i mašinama, PROGRESSIVE sustav sportske pripreme, ISP seminar za postrehabilitaciju ozljeda i posebne populacijske skupine, DNS edukaciju za trenere te niz internih edukacija iz područja dijagnostike, planiranja i programiranja treninga.

 

U Body & Mind Studiju Karlo provodi programe kondicijske pripreme za sportaše, kondicijske programe za rekreaciju te niz različitih prevencijskih, kineziterapijskih i rekreacijskih programa na Pilates mašinama. Karlo je ujedno dio tima Body & Mind studija, koji provodi PROGRESSIVE sustav dijagnostike.

Karlova posebnost očituje se u njegovoj sposobnosti da uči iz konstruktivne kritike, u želji da kontinuirano raste i razvija se i kao osoba i kao trener. Upravo to ga čini skromnim i ugodnim trenerom, posebne razine sistematičnosti i jasnoće.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.