Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Igor Čunčić

Početna > Naš tim > Ivan Čunčić
  • Bacc. Kineziologije i kondicijski trener,
  • STOTT PILATES® Certified Instructor,
  • PROGRESSIVE® Trainer

Diplomirao 2014. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na Specijalističkom studiju za izobrazbu trenera usmjerenja kondicijska priprema sportaša.

 

Za vrijeme studiranja počeo raditi kao kondicijski trener u nogometnim, košarkaškim, teniskim i klizačkim klubovima te kao osobni trener sportašima i rekreativcima.

 

Usporedno sa završetkom studija počeo se educirati na certifikacijskim STOTT PILATES® seminarima i postao certificirani STOTT PILATES® trener za programe na podlogama i Pilates spravama . Uz to završio čitav PROGRESSIVE® sustav ( kondicijski program namjenjen za sportaše i rekreativce ) s čime dodatno oplemenjuje svoje znanje.

 

Svoje znanje i vještinu unapređuje s raznim edukacijama, seminarima i kongresima vezanim za kondicijsku pripremu sportaša, prehranu i suplementaciju sportaša i rekreativaca. Prolazi DNS Exercise edukaciju, ISP Post-rehab seminar, Mentalni trening edukaciju za trenere itd.

 

U Body&Mind Studiu provodi kondicijske programe sportaša, STOTT PILATES® i PROGRESSIVE® programe.

 

Ivanova posebnost očituje se u njegovom skromnom, vrckavom i toplom pristupu klijentima te iznimno profesionalnom stavu u radu.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.