Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Gostovanje edukacija

Početna > Edukacija > Gostovanje edukacija
progressive

Ova usluga osmišljena je kako bi se svim pojedincima i tvrtkama omogućila unaprijeđenje svoje kvalitete rada. Body & Mind Edukacijski Tim može održavati edukacijske seminare ili radionice van Edukacijskog Centra u Zagrebu, a na poziv grupe pojedinaca ili poslovnog subjekta. Naručitelj edukacije može u dogovoru sa našim centrom organizirati edukaciju u svom prostoru za manju ili veću grupu slušača. Troškove edukacije snosi naručitelj Edukacijskog Tima, a u dogovoru sa upravom u Zagrebu.

Edukacija može sadržavati jedno predavanje (radionicu na određenu temu), više predavanja (edukacijski seminar u više dana) ili jedan trening (master class). Tema predavanja može biti bilo koja tema iz našeg edukacijskog programa i radionica kao i novo zatražene teme koje nisu navedene na našoj web stranici.

Usluga hostinga tj. gostovanja edukacije prikladna je za tvrtke iz područja wellnessa, fitnessa i rehabilitacije, koje žele educirati više svojih zaposlenika ili su organizatori strukovnih konvencija, kao i za pojedince iz iste sredine kojima je praktičnije educirati se u svom gradu (zaposleni u mjestima van Zagreba ili RH). Edukacija se može održati na hrvatskom ili/i engleskom jeziku, a može uključivati i edukacijske materijale (priručnik sa slikama te DVD edicije).

Povezane podstranice iz kategorije

edukacija

Edukacija

Body & Mind Edukacijski Centar® osnovan je 2004. god. po principima Pilates Method Alliance i STOTT...

PROGRESSIVE®

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

stott pilates

STOTT Pilates

Moguće je rezervirati edukacijske, konzultacijske sate za trenere iz STOTT PILATES®, PROGRESSIVE®...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.