Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Gostovanje edukacija

Početna > Edukacija > Gostovanje edukacija
grupni

Ova usluga osmišljena je kako bi se svim pojedincima i tvrtkama omogućila unaprijeđenje svoje kvalitete rada. Body & Mind Edukacijski Tim može održavati edukacijske seminare ili radionice van Edukacijskog Centra u Zagrebu, a na poziv grupe pojedinaca ili poslovnog subjekta. Naručitelj edukacije može u dogovoru sa našim centrom organizirati edukaciju u svom prostoru za manju ili veću grupu slušača. Troškove edukacije snosi naručitelj Edukacijskog Tima, a u dogovoru sa upravom u Zagrebu.

Edukacija može sadržavati jedno predavanje (radionicu na određenu temu), više predavanja (edukacijski seminar u više dana) ili jedan trening (master class). Tema predavanja može biti bilo koja tema iz našeg edukacijskog programa i radionica kao i novo zatražene teme koje nisu navedene na našoj web stranici.

Usluga hostinga tj. gostovanja edukacije prikladna je za tvrtke iz područja wellnessa, fitnessa i rehabilitacije, koje žele educirati više svojih zaposlenika ili su organizatori strukovnih konvencija, kao i za pojedince iz iste sredine kojima je praktičnije educirati se u svom gradu (zaposleni u mjestima van Zagreba ili RH). Edukacija se može održati na hrvatskom ili/i engleskom jeziku, a može uključivati i edukacijske materijale (priručnik sa slikama te DVD edicije).

Za sve informacije vezane uz gostovanje Edukacijskog Centra  kontaktirajte nas mailom ili telefonski na: + 385 1 34 90 433, + 385 91 541 3909.

Povezane podstranice iz kategorije

datumi

Edukacija

Body & Mind Edukacijski Centar® osnovan je 2004. god. po principima Pilates Method Alliance i STOTT...

PROGRESSIVE®

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

grupni

STOTT Pilates

Moguće je rezervirati edukacijske, konzultacijske sate za trenere iz STOTT PILATES®, PROGRESSIVE®...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Studio
Prilaz Baruna Filipovića 9
Zagreb, 10000, HR

Body & Mind Sport Performance Center
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00

Kako do nas? >
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.