Zašto Body & Mind

Malo nepristojno od nas, znamo. Nismo vam se ni predstavili kako spada, pa eto, red je da i taj dio sad napravimo. A ne znam postoji li teži zadatak od toga da pišemo sami o sebi. Pa da probamo i to:

Naš lijepi studio zove se Body & Mind Studio. Započeli smo s nečim što sad već ima 12 dugih godina tradicije. Primjenjivali smo jedinstvene principe rada, kojima bismo se razlikovali od svih ostalih centara na tržištu.

Koji su to jedinstveni principi rada? Evo ih, samo za vas:

  • Svaki klijent prolazi INICIJALNU DIJAGNOSTIKU prije početka vježbanja u Body & Mind Studiju.
  • Jedini smo na ovim prostorima koji primjenjuju ukupnu posturalnu dijagnostikuzajedno s motoričkim i funkcionalnim testovima.
  • Treninzi su u malim, homogeniziranim grupama, od najviše sedam osoba.
  • Individualni i grupni treninzi su INDIVIDUALIZIRANI, prilagođeni zahtjevima svakog vježbača.
  • Tim trenera Body & Minda čine visokoeducirani treneri, s kontinuiranom naobrazbom i stručnim usavršavanjem, čiji se rad sustavno vrednuje i unapređuje.
  • Programski pokrivamo područje kondicijsko-funkcionalnih programa, Pilatesa i yoge kojima je zajedničko individualno programiranje, kvaliteta i preciznost radate visoka razina sigurnosti i efikasnosti.
  • Jedini smo studio koji objedinjuje područje post-rehabilitacije, rekreacije ikondicijske pripreme te savjetovalište o prehrani i dodacima prehrani.

E sad kad znate priču, javite nam se. Mailom, na Facebooku, na našim internetskim stranicama. Ako želite biti ZDRAVIJI i LJEPŠI, ako želite biti ISPUNJENI i NADAHNUTI, neovisno o svojoj dobi, spolu i stupnju kondicije, dođite u Body & Mind Studio.

Studio s karakterom. Studio kojeg određuju odvažnost, inovativnost, stručnost, svjesnost i šarm!

Logo_footer   
   

            

Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.
Copyright © Body & Mind. Sva prava pridržana. Ukoliko želite pristup našem sadržaju molimo da nas kontaktirate!