Sven Koletić

  • Viši trener fitnessa
  • Pilates trener
  • PROGRESSIVE® Trainer 
  • SPINNING® Instructor

Diplomirao je 2011. godine na Društvenom veleučilištu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, na smjeru Fitness. Godinu dana prije završio je edukaciju za cycling i pump programe, a 2004. i Basic tečaj aerobica (step, hi-low, work-out).

Dio je Body&Mind studija od 2011. godine, u kojem se kontinuirano educira u području dijagnostike, STOTT PILATES-a i PROGRESSIVE sustava treninga. Sven prolazi i DNS Exercise edukaciju, ISP Post-rehab seminar, Mentalni trening edukaciju za trenere te niz edukacija iz područja weightliftinga i powerliftinga. U B&M studiju provodi različite grupne rekreacijske programe te programe osobnog fitnessa.

Kao trener počinje sa radom 2000. godine, od kada u različitim Zagrebačkim centrima vodi hi-low, step aerobic, workout, pump, cycling. Ujedno radi kao trener u teretani a od 2009. godine kao osobni fitness trener mnogim rekreativcima.

Prije dolaska u Body&Mind radio je kao individualni trener CrossLiftinga te držao treninge za snagu, funkcionalnost, kettlebell workout i CrossFit.

I sam je bio vrhunski sportaš, uz brojna priznanja i nagrade u akrobatskom Rock’n’rollu, osvajao je prvenstva i kupove u Hrvatskoj i Sloveniji, u kategorijama C, B i A.

Svenova posebnost očituje se u spartanskom pristupu treningu, visokoj disciplnini rada, sposobnosti da motivira te nesvakidašnjem smislu za humor!

S klijentima je držao individualne treninge snage kao vanjski suradnik u brojnim teretanama od 2009. godine, a od 2010. u teretani World Class u Westinu bio je instruktor cyclinga i pump programa. Prije dolaska u Body&Mind radio je kao individualni trener CrossLiftinga i držao treninge za snagu, funkcionalnost, Pilates, aerobic, cycling, kettlebell workout i CrossFit.

Prije dolaska među trenere bio je vrhunski sportaš, uz brojna priznanja i nagrade u akrobatskom Rock’n’rollu, u kojem je osvajao prvenstva i kupove u Hrvatskoj i Sloveniji, u kategorijama C, B i A.