Monika Maravić

  • Magistra Kineziologije i kineziterapeutkinja
  • Pilates trener
  • PROGRESSIVE® Trainer

Monika Maravić magistra je kineziologije u edukaciji te kineziterapije. Diplomirala je 2017. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Od 2013. sticala je trenersko iskustvo u Studentskom centru i Studentskom domu Stjepana Radića u Zagrebu, gdje je vodila grupni program aerobica.

Godinu dana poslije počela je s radom u Univerzalnoj sportskoj školi u dječjem vrtiću Vrbani, kao dio udruge Sportski lavići. 2016. godine vodila je grupne programe Pilatesa, Body pumpa, Spinninga, TRX-a, funkcionalnih treninga, Corea, Boxa u WorldClass Fitness centru u Zagrebu.

U sportskoj karijeri zabilježila je odlične rezultate. Bila je viceprvakinja Hrvatske u boksu 2011./2012. godine, a 2014. i 2015. aktivna natjecateljica u Crossfitu. Posjeduje i međunarodnu ISIA licencu za učiteljicu skijanja.

Body & Mind timu pridružuje se u ljeto 2016. Od kada je pod stručnim mentorstvom te prolazi niz strukovnih edukacija iz područja rekreacije i kineziterapije.

Prolazi STOTT PILATES i PROGRESSIVE edukaciju, Injury and Special population seminar, Dynamic Neuromuskular Stabilization Rehab seminare, Mentalni trening edukaciju za trenere itd.

Monikina posebnost očituje se u njezinoj brzini shvaćanja, snalažljivosti i odvažnosti te visokoj razini energije i veselom duhu!