Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00 f t i y

Body & Mind

Monika Maravić

Početna > Naš tim > Monika Maravić
  • Magistra Kineziologije i kineziterapeutkinja,
  • Pilates Trener,
  • PROGRESSIVE® Trainer,
  • SPINNING® Instructor

Monika Maravić magistra je kineziologije u edukaciji te kineziterapije. Diplomirala je 2017. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Od 2013. sticala je trenersko iskustvo u Studentskom centru i Studentskom domu Stjepana Radića u Zagrebu, gdje je vodila grupni program aerobica.

 

Godinu dana poslije počela je s radom u Univerzalnoj sportskoj školi u dječjem vrtiću Vrbani, kao dio udruge Sportski lavići. 2016. godine vodila je grupne programe Pilatesa, Body pumpa, Spinninga, TRX-a, funkcionalnih treninga, Corea, Boxa u WorldClass Fitness centru u Zagrebu.

 

U sportskoj karijeri zabilježila je odlične rezultate. Bila je viceprvakinja Hrvatske u boksu 2011./2012. godine, a 2014. i 2015. aktivna natjecateljica u Crossfitu. Posjeduje i međunarodnu ISIA licencu za učiteljicu skijanja.

Body & Mind timu pridružuje se u ljeto 2016. Od kada je pod stručnim mentorstvom te prolazi niz strukovnih edukacija iz područja rekreacije i kineziterapije.

 

Prolazi STOTT PILATES i PROGRESSIVE edukaciju, Injury and Special population seminar, Dynamic Neuromuskular Stabilization Rehab seminare, Mentalni trening edukaciju za trenere itd.

 

Monikina posebnost očituje se u njezinoj brzini shvaćanja, snalažljivosti i odvažnosti te visokoj razini energije i veselom duhu!

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind
pon – pet 07:00 – 22:00
Vukovićeva ulica 11
Zagreb, 10000, HR

Tel: +385 1 3490 433
Mobile: +385 91 541 39 09
Email:info@body8mind.com

Kako do nas? >
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.