Ivan Čunčić

  • Bacc. Kineziologije i kondicijski trener
  • STOTT PILATES® Certified Instructor
  • PROGRESSIVE® Trainer

Diplomirao 2014. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na Specijalističkom studiju za izobrazbu trenera usmjerenja kondicijska priprema sportaša.

Za vrijeme studiranja počeo raditi kao kondicijski trener u nogometnim, košarkaškim, teniskim i klizačkim klubovima te kao osobni trener sportašima i rekreativcima.

Usporedno sa završetkom studija počeo se educirati na certifikacijskim STOTT PILATES® seminarima i postao certificirani STOTT PILATES® trener za programe na podlogama i Pilates spravama . Uz to završio čitav PROGRESSIVE® sustav ( kondicijski program namjenjen za sportaše i rekreativce ) s čime dodatno oplemenjuje svoje znanje.

Svoje znanje i vještinu unapređuje s raznim edukacijama, seminarima i kongresima vezanim za kondicijsku pripremu sportaša, prehranu i suplementaciju sportaša i rekreativaca. Prolazi DNS Exercise edukaciju, ISP Post-rehab seminar, Mentalni trening edukaciju za trenere itd.

U Body&Mind Studiu provodi kondicijske programe sportaša, STOTT PILATES® i PROGRESSIVE® programe.

Ivanova posebnost očituje se u njegovom skromnom, vrckavom i toplom pristupu klijentima te iznimno profesionalnom stavu u radu.