Individualni trening

Body & Mind temelji svoj sustav na individualnom i cjelovitom pristupu visokog standarda. Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja, što uvelike utječe na efikasnost i dosege istih. Naši vrhunski treneri, zajedno s drugim stručnjacima, koncipiraju, provode i valoriziraju individualne programe. Na samom se početku rada s klijentom provodi individualno upoznavanje s njegovim ciljevima, te niz PROGRESSIVE® testova koji uključuju: mjerenje antropoloških karakteristika, testiranja statičke i dinamičke posture, te testovi snage i motoričkih sposobnosti. Sukladno ukupnosti dobivenih informacija formiraju se personalizirani Body & Mind programi te se po potrebi definiraju programi prehrane i suplementacije. Učinkovitosti treninga pogoduje i neposredna interakcija između instruktora i klijenta, u kojoj se postiže veća koncentracija i preciznost klijenta te bolja kontrola i usmjerenost trenera. Program treninga, rezultati i postignuća klijenata bilježe se i ocjenjuju u njihovim osobnim kartonima.

  • Individualni trening
  • Individualni trening
  • Individualni trening
  • Individualni trening

Individualni (privatni) treninzi održavaju se kao privatni (1 osoba) ili polu-privatni (2-4 osobe) treninzi. Sam sadržaj i metodologija treninga određuje se u skladu sa ciljevima i mogućnostima klijenta, a sukladno programskom rješenju trenera. Načelno sva znanja, modaliteti rada i tehnologije, mogu biti uključene u individualne programe. Osim programa na podlogama sa vlastitim tijelom i velikim dijapazonom različitih rekvizita (lopte, polulopte, nestabilne i stabilne baze, slobodni utezi, šipke, obruči, girije, rotacijski diskovi, CORE-X, TRX,…), klijenti individualnih programa u svojim treninzima uvelike koriste sve Pilates mašine i druge fitness trenažere.

Pilates mašine nam daju mogućnost potpunog individualiziranja treninga, jer se adaptiraju točno po potrebi svakog pojedinca, kako u postavkama same mašine, odnosno količine otpora, tako i u odabiru vježbi. Sofisticirane i profesionalne STOTT PILATES® mašine svojim imenom, kvalitetom i modernim izgledom doprinose ekskluzivnosti ovog programa.

Osim u rekreaciji, gdje zdravi reakreativci žele bolje i veće rezultate, individualni treninzi nužni su u post-rehabilitaciji i rehabilitaciji te u kondicijskoj pripremi sportaša. Stoga i ne čudi da individualne treninge vode najkvalificiraniji treneri sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom i kontinuiranom specijalističkom naobrazbom.