Ukoliko ste vrhunski sportaš, a želite postizati još bolje rezultate, biti brži, snažniji, eksplozivniji, fleksibilniji, smanjiti mogućnost ozljeda, biti zdraviji u cjelosti te produžiti vašu karijeru, naši programi će vas dovesti do toga.

Tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa vrhunskim sportašima te dugogodišnjim postizanjem vrhunskih rezultata u sportu samo za vas izrađuje potpuno individualizirane programe kojima ćete napokon u cijelosti ostvariti sve vaše potencijale.

Izrada programa se sastoji od dijagnostike koja uključuje utvrđivanje statičke i dinamičke posture ( utvrđivanje posturalnih devijacija ), antropološka mjerenja ( količina potkožnog masnog tkiva, obujam pojedinih dijelova tijela ), testiranja lokomotornog aparata kojim se utvrđuju nedostaci u njegovom pravilnom funkcioniranju te nedostaci mobilnosti i stabilnosti pojedinih dijelova tijela, izrada programa treninga na temelju vašeg trenutnog stanja organizma, testovi motoričkih sposobnosti i testovi snage te program prehrane i dodataka prehrani.

Tipovi programa:

SAQ program

Speed/Agility/Quickness program

Program za razvoj snage

Program za podizanje različitih tipova snage cijelog tijela

Prevencijski program

Smanjuje mogućnost ozljeda te ako do njih i dođe da one budu manje i oporavak bude brži

Rehabilitacijski program

Program za brži oporavak i povratak u puni trenažni proces

Program prehrane

Program dodataka prehrani

Program suplementacije bez koje je nemoguće postići vrhunske rezultate i ostati zdrav

Program za dijete u sportu

Na temelju izvedene dijagnostike izrađuje se program za korekciju posture, pravilno kretanje te poboljšanje glavnih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djeteta i to u skladu sa zahtjevima sporta kojim se bavi.

Izrada programa se ponavlja svaka tri mjeseca radi transformacije i adaptacije tijela na postojeći program te zbog promjene organizma na postojeću prehranu i dodatke prehrani.

Cijena cjelokupnog programa: 2000,00 kn

*Uz ovaj program moguće je dobiti Individualni program prehrane i dodataka prehrani koji se posebno naplaćuje, a iznosi 500 kn.