Naši kondicijski treneri Mirela Anić i Igor Blažinčić zajedno s rukometnim klubom PPD Zagreb nalaze se na Rogli gdje su u tijeku pripreme za nadolazeću sezonu. Ovogodišnje pripreme na kojima je po prvi puta naš tim, obilježit će Body & Mind PROGRESSIVE® sustav kondicijske pripreme. U rad s rukometašima implementirao se PROGRESSIVE® Flow za optimizaciju mobilnosti, fleksibilnosti i stabilnosti, treninzi s opterećenjima: olimpijska dizanja, treninzi jakosti, snage i eksplozivnosti te razvoj brzine reakcije, percepcije i perifernog vida na WittySEM tehnologiji.

PROGRESSIVE® sustav je prepoznatljiv po svojoj suvremenosti i specifičnim formama rada. Njegove posebnosti su te da se bazira na detaljnoj sportskoj dijagnostici, personalizaciji programa unutar tima, da primjenjuje široku paletu različitih trenažnih metoda i tehnologija kako u prevenciji, regeneraciji, tako i optimizaciji sportskih performansi, da ga u praksi uvijek provode i kreiraju timovi stručnjaka s različitim specijalizacijama, da podučava igrače i čini ih kompetentnijima.

PROGRESSIVE® unapređuje zdravlje igrača s ciljem povoljne razine pokretljivosti i vitalnosti nakon završene karijere. PROGRESSIVE® stvara pobjednike u glavi i na terenu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
   

            

Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.
Copyright © Body & Mind. Sva prava pridržana. Ukoliko želite pristup našem sadržaju molimo da nas kontaktirate!